Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Vrijdag 31 oktober 2014 was een belangrijk dag voor Volleybalvereniging Woudenberg: tijdens een gezamenlijke bijeenkomst in Sportcafé De Camp werden de contracten ondertekend met Autorijschool Wim Geijtenbeek, de Geeresteingroep en Stuurman Administratieve Dienstverlening.

Op basis van deze contracten wordt er voor elk van deze sponsoren een reclamedoek opgehangen in Sporthal De Camp. “Met de ondertekening van deze contracten komt er een prachtige serie reclamedoeken in de Sporthal te hangen”, aldus Jos van der Lee (Bestuurslid PR & Sponsoring). “Zichtbaar voor alle sporters die van de hal gebruik maken en daarmee een uitstekende kans voor onze sponsoren om aan hun zichtbaarheid te werken!”.

De sponsoren hebben elk zo hun eigen redenen om met de volleybalvereniging in zee te gaan.

“Verschillende van mijn klanten zijn lid van de volleybalvereniging. Ik vind het erg leuk om wat terug te kunnen doen, zodat ze hun hobby ook in de toekomst uit kunnen blijven oefenen”, aldus Wim Geijtenbeek.

Anton Stuurman: “Dit is een mooie gelegenheid om de naamsbekendheid van mijn onderneming te vergroten en daarnaast om een bijdrage te leveren aan de vereniging waar ik zelf voor speel”. “Als Geerestein Groep zijn we erg blij dat de nu al goede samenwerking tussen de Volleybalvereniging Woudenberg en ons een intensievere vorm gaat krijgen”, aldus David den Hartog. Het contract met de Geeresteingroep bevat een bijzondere clausule. “Op een nog nader te bepalen trainingsavond zal een gratis spreekuur worden gepland voor onze leden in Sporthal de Camp met één van de medewerkers van de Geeresteingroep’, aldus Jos van der Lee. “Een prachtig gebaar van onze nieuwe sponsor dat ons als vereniging de kans biedt om werk te maken van preventie rond sportblessures!”.

Op korte termijn zullen de reclamedoeken in Sporthal de Camp worden opgehanden. Interesse? Stuur dan mailtje naar sponsoring@volleybalwoudenberg.nl

P1060133