Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Met ingang van vandaag, zaterdag 25 september, geldt de anderhalve meter maatregel niet meer. Iedereen is in principe dus van harte welkom, maar:

o   Bij binnenkomst van het sportcafé wordt altijd gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs door middel van het vaccinatiebewijs of een actuele en geldige PCR test;

o   Zonder geldig vaccinatiebewijs of PCR test word je helaas niet binnen gelaten;

o   Bij toegang ontvang je een gekleurd polsbandje. Zorg ervoor dat je deze goed zichtbaar draagt.

Controle op toegang vindt alleen plaats voor toegang van het sportcafé. Dat betekent dus dat alle sporters van onze vereniging die alleen maar gebruik maken van de sportfaciliteiten niet gecontroleerd zullen worden. Deze controle vindt pas plaats als je voor, na of tijdens je sportactiviteiten gebruik wil maken van het sportcafé. 

De medewerkers van Sportcafé de Camp willen het liefst iedereen toelaten. Gastvrijheid is voor hen het allerbelangrijkste. Ze moeten echter waken voor de veiligheid van al hun gasten. De laatste loodjes van deze Coronapandemie zijn misschien wel het zwaarst. Laten we het samen goed doen en zorgen voor elkaars veiligheid. Het team van sportcafé De Camp vertrouwt erop dat iedereen begrijpt dat deze toegangsmaatregel tot het sportcafé noodzakelijk is. Zij hopen dat ze snel weer iedereen zonder coronatoegangsbewijs of PCR test toe kunnen laten.