Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Zaterdag 26-01 speelden de dames tegen Tivoc. De opdracht van de coach Harry was duidelijk: Maak er een feestje van in het veld!

De eerste set begon moeizaam, de tegenstander blokte meteen drie ballen af. Maar na een aantal punten kwamen de meiden lekker in hun spel. Angela op het mid scoorde punt na punt met haar scherpe aanvallen, dankzij de prachtige set-ups van Marjelle. Het resultaat: 25-17.

De tweede set werden de twee buitenspelers gewisseld voor Sophie en Dimphany. In deze set begon Woudenberg meteen sterk. Dimphany voerde haar taak perfect uit: stofzuigen door het veld. Deze set was vlot gespeeld: 25-11.

In de derde set speelde Astrid op het midden, waar ze een paar mooie punten scoorde. De tegenstander had het gat gevonden, waardoor er een aantal prikballen over het net heen kwamen. Maar, hier had dames 2 op getraind, waardoor Tivoc niet de kans kreeg om er punten mee te scoren. In combinatie met de korte aanvalsballen van Sophie en de servicedruk van Lotte was ook deze set snel gewonnen: 25-13.

De laatste set scoorde Gemma een paar mooie punten op de dia. Anne maakte de set af met een paar mooie services in de linkerhoek, waar de tegenstander geen antwoord op had. Deze set werd gewonnen met 25-14.