Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen week had Dames 2 twee (!) wedstrijden. Dinsdag gingen we op pad naar ‘de poort van midden Gelderland’ oftewel Heteren, toch nog een kleine 50 km van ons eigen mooie dorp. En omdat de weg naar die wedstrijd toe spannender was dan de wedstrijd zelf (sorry Toesj), wil ik je graag eens meenemen hoe zo’n reisje met ons team er dit keer aan toe ging.

Dinsdagavond dus, we zouden rond 18u10 vertrekken vanaf de Camp. Een reactie op het appje ‘Hoe laat vertrekken?’ op de dag zelf zou tekenend zijn voor wat ons te wachten stond. Sophie: ‘Huh? Hebben we wedstrijd vanavond? Weet niet of ik dat ga redden met school, zit ‘m echt te stressen nu’. Intussen werd er nog van rijbeurt gewisseld. Tegen 17u38 stuurt Angela een app ‘er is file, dat gaan we nooit redden’ waarna we 30 appjes verder besloten om 10 minuten eerder te vertrekken. Zonder Dimphany helaas want zij stond nog in de file en op haar wachten was te risicovol dat we allemaal te laat zouden komen… Maar wie weet kon ze de auto van haar opa nog lenen (geef mij ook zo’n opa). Hop, de rest in de auto’s en gaan, waarna Anne naar Suus belt wie de shirts heeft… Oeps, dat was ik (Astrid) in de commotie vergeten. Gelukkig waren we bij de laatste rotonde van Woudenberg, dus Gemma op de rem, rechtsomkeert naar de PPlaan. Intussen werd Marjelle – die zelf zou rijden via Nieuwegein – door haar navi langs allerlei dorpen geloodst waardoor ze nog maar net op tijd kon starten met de warming-up.

Tja en dan de wedstrijd zelf; die wonnen we met 4-0 en als bedankje kregen we letterlijk een koude douche na. Maar wat kon ons het schelen: samen met de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen BSVO die we naar ons toetrokken met servicedruk, hebben we er weer 10 punten bij en staan we royaal 1e. Trots op ons flexibele team en blij met de extra inzet van trainers Jitse, Jolanda en mijzelf (warming-up) en de coachsessies van Suus, Harry en Marcella.

A.s. zaterdag hebben we weer een thuiswedstrijd tegen Setash: graag zien we je daar @ 14u30.