Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Vorige week donderdag vertrok Dames 2 naar het mooie Barneveld om daar tegen een goede tegenstander (zie de ranglijst) te gaan volleyballen. 
Omdat we er al om 19.00 uur moesten zijn, was onze coach iets verlaat. De eerste set startten we met deze basis, Marjelle spel, Gemma dia, Angela en Anne op mid en de buitenaanvallers Astrid en Lotte. En op de bank de wissels Sophie en Suzanne, tevens even de coaches. 

Een beetje onwennig en met toch wel wat spanning werd de set begonnen. Het ging aardig gelijk op maar we wisten druk te zetten door een paar mooie aanvallen op midden. We sloegen een klein gaatje en daardoor wonnen we deze eerste set met 25-23. 

Gelukkig was onze coach ook gearriveerd, hij veranderde de opstelling door Sophie en Suus op te stellen voor de tweede set. Ook deze set verliep met wat spanning….het ging gelijk op en SSS had een goede service en zij kwamen steeds een beetje beter in hun spel. Wij, daarin tegen vergaten onze opdracht, ons eigen spel spelen! Hierdoor verloren we deze set nipt met 25-22.

Na een peptalk van Dragan begonnen we de derde set vol goede moed. Na een mooie service reeks en een paar mooie aanvallen, liepen we mooi uit naar een 8-4 voorsprong. Helaas kantelde de set weer en kwam SSS weer terug in hun eigen spelletje. Wij lieten dit gebeuren en we konden best goed bij blijven maar we misten wat overtuiging. Dus ging ook deze set naar SSS 26-24. 

Dan maar een vierde en vijfde set dachten we… maar door een wat onverwachte wending in de coaching verliep de vierde set niet zoals we hadden gehoopt en hebben we verloren met 3-1! 

Maar niet getreurd, zaterdag weer nieuwe ronde nieuwe kansen tegen Tivoc D3, morgen om 18.30 uur in de Camp! Komen jullie allemaal kijken?