Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Misschien heb jij het al gezien: de app Mijn Competitie is door de Volleybalbond flink onder handen genomen en heet voortaan Mijn Volleybal.

Naast de oude vertrouwde informatie over je eigen team (of andere favoriete teams) en de optie om je eigen wedstrijdschema te koppelen aan je agenda, is er nog een interessante nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de app…

Verenigingsnieuws
Doordat je met een persoonlijke inlog werkt in de app, kun je ook voorkeuren aangeven met betrekking tot de informatie die je van ons als vereniging krijgt. Wij hebben er namelijk voor gezorgd dat de nieuwsfeed van onze website nu ook te zien is in de Volleybalapp!

Allereerst moet je Woudenberg even als vereniging toevoegen aan je favorieten: dat kan op dezelfde manier als het toevoegen van je favoriete team(s). Ga vervolgens onderin de app naar het kopje ‘Nieuws’ en kies dan bovenin (waar hoogstwaarschijnlijk Volleybal.nl staat) voor de optie ‘Woudenberg’. Je ziet dan alle nieuwsitems van de website verschijnen en als je er een aanklikt, leidt de app je automatisch naar onze website. Het kan even duren voordat de app die informatie laat zien, maar na een paar uurtjes zou het gelukt moeten zijn! Alles op 1 plek verzameld, hoe handig is dat 😉

Updaten of downloaden 
Misschien heb je de app wel al op je telefoon, maar heeft deze nog geen automatische update gehad. Dat kun je heel eenvoudig zelf even regelen via de Play Store of App Store.  

Staat de app nog helemaal niet op jouw telefoon? Download hem dan hier voor Android en hier voor iOs. 

En: vergeet je niet de pushmeldingen te accepteren als de app daarom vraagt? Dan weet je het meteen als er weer een nieuwsbericht online komt of iets verandert in je wedstrijdschema!