Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

We mogen nog tot 21 november voor de Grote Club Actie, maar de Mini’s zijn al heel goed bezig geweest. Blijken topverkopers in de dop! Daarom hebben we ze even extra in het zonnetje gezet.

We naderen het einde van de Grote Clubactie 2022 en zoals het er nu naar uit ziet gaan we de gewenste opbrengst halen. Dat is vooral gelukt doordat onze mini’s enorm hun best hebben gedaan! Dat is dan ook de reden dat we op 1 november 2022 drie van hen en één van de teams in het zonnetje hebben gezet en een paar mooie prijzen hebben mee gegeven.

De prijzen gingen naar Pippa Veldhuizen, Lieke Pater en Nikki van Dijk. Nikki verkocht de meeste loten van allemaal: maar liefst 48! Toen we de lotenverkoop per team optelden bleek dat Team 2.2 de meeste loten had verkocht (83!). Zij gaan binnenkort lekker een patatje eten in Sportcafé de Camp. We bedanken alle mini’s voor hun bijdrage aan de Grote Clubactie; jullie zijn toppers!

Wil jij helpen om zeker te stellen dat we ons doel halen? Gooi de link die je als seniorenteam hebt gehad in appgroepen en vraag mensen om een lot te kopen. Kleine moeite, maar helpt de vereniging aan nieuwe spullen, leuke activiteiten en meer.