Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Onlangs zijn er prachtige foto’s gemaakt van Dames 2. Deze dames zijn in nieuwe kleding gestoken door maar liefst drie sponsoren. W. Mulder Handelsonderneming en Geijtenbeek Makelaardij zijn geen onbekende sponsoren . Wiepko en Erwin zijn twee enthousiaste sponsoren die graag betrokken zijn bij onze vereniging. Naast een mooi reclamedoek hebben zij nu nog een driejarig contract getekend voor de sponsoring van Dames 2. Erwin legt zelf uit waarom hij voor deze sponsoring heeft gekozen: “Actief bezig zijn is altijd goed om te zien, daarom is het leuk om betrokken te zijn bij de Volleybalvereniging en net als bij volleybal is bij Anne en mij, van Makelaardij Geijtenbeek, de service ook heel erg belangrijk!”  

“Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen doen waar zij plezier in hebben en daarom is het mooi om te zien dat er veel actieve volleyballers hierbij aangesloten zijn. Naast een reclamedoek ben ik nu nog meer betrokken bij de vereniging door Dames 2 te voorzien van nieuwe kleding. Wij van W. Mulder Handelsonderneming feliciteren ze met het kampioenschap en succes voor het volgende seizoen” aldus Wiepko Mulder.  

De derde sponsor is Gijsbert Legemaat van Cretavo, dit is tevens een nieuwe sponsor. Gijsbert voegt er het volgende aan toe: “Als Woudenbergse ondernemer draag ik graag mijn steentje bij aan de volleybalvereniging. Ik ben er trots op dat ik met CRETAVO dit sportieve top team kan sponsoren!”
Van harte welkom Gijsbert! 

Wiepko, Erwin en Gijsbert ontzettend bedankt voor de steun aan onze vereniging!