Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag speelde Focus4u/Heren 1 uit  Woudenberg in Enschede tegen Harambee. Tegen deze studentenploeg nam Woudenberg 4 punten mee naar huis.

Woudenberg startte met Rik Blokhuis als spelverdeler, Pieter Vink en Jan Pieter Kooy waren passer-lopers. Wessel Terpstra speelde diagonaal, Ruben van Holland en Vincent Schotanus speelden op het midden en Ties Haket was libero.

Door een sterke sprongservice van Harambee keek Woudenberg al snel tegen een 4-0 achterstand aan. Toen Woudenberg die sprongservice onder controle kreeg was er geen vuiltje meer aan de lucht. Woudenberg was sterk in de rally en da aanvallers konden naar hartenlust scoren. De eerste twee sets werden dan ook ruim gewonnen; 13-25 en 12-25.

In de derde set haperde de machine en keek Woudenberg al snel tegen een achterstand aan. Aan het einde van de set kwam Thomas Moraal voor Vincent Schotanus in het veld en dat leverde direct een kill-blok op. Met minimaal verschil werd de derde set gewonnen; 23-25.

De lijn van de derde set zette zich door en Woudenberg liep achter de feiten aan. Harambee leefde helemaal op en kwam makkelijk tot scoren en won met 25-22.

“Weer 4 punten erbij” zei Arnoud Holl na afloop: “Ik moet wel zeggen dat deze tegenstander beduidend minder was dan BVC’’73 waar we vorige week tegen speelden. We hebben twee sets echt goed gespeeld zoals vorige week, maar daarna werd het minder. Daar hebben we het na afloop ook over gehad in het team. Verder is het positief dat zowel Vincent Schotanus als Jochem Koetsier speeltijd hebben gehad. We kunnen ons nu opmaken voor de wedstrijd tegen Pegasus, komende zaterdag om 18.30 uur in de Camp”.