Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Afgelopen zaterdag speelde Focus4U/Heren 1 uit Woudenberg in Doetinchem tegen het tweede team van Orion. Orion had zich vooraf uitgesproken dat zij kampioen willen worden, maar waren al tegen een 4-0 nederlaag aangelopen. Je kon verwachten dat zij zich van die nederlaag wilden revancheren.

In de eerste set ging de strijd nog redelijk gelijk op, maar was Orion in de eindfase sterker (25 -21). In set twee en drie kon Woudenberg zich niet onder de druk van Orion uitspelen. Orion had een paar spelers met een sterke sprongservice en ook aanvallend waren zij oppermachtig.
Ook wisselingen aan Woudenbergse kant konden het tij niet keren (25-16 en 25-17).

In de vierde set ontstond er dan uiteindelijk wel een echte wedstrijd. Woudenberg had steeds een kleine voorsprong en een kill-blok van Ruben van Holland zorgde uiteindelijk voor de setwinst: 26-28.

“Orion was vandaag echt een maatje te groot voor ons” zei Arnoud Holl na afloop: “Ik vond wel dat we helaas niet zo in de wedstrijd stonden zoals de weken ervoor. Maar ook in goede doen zou Orion de betere ploeg zijn geweest. Je kan zien dat zij langer op dit niveau spelen. Al met al een leerzame middag geweest: spelen in een zeer grote hal met veel ruimte rond het veld. Daarnaast hebben we kennis gemaakt met veel sprongservice geweld.

Komende week is Woudenberg vrij. Zaterdag 28 oktober speelt Woudenberg om 16.00 uur in Barneveld tegen het tweede van SSS.