Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Woensdag 29 mei was het alweer de laatste avond van het 45ste Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi georganiseerd door de Volleybal Vereniging Woudenberg. Zeven avonden is er door 213 mensen in 7 damesteams en 16 herenteam fanatiek, maar met plezier gestreden om de hoogste plek in de poule, de eer of gewoon omdat volleybal leuk is.

In de Heren A en B poule was aan het begin van de avond nog alles mogelijk. In de A-poule moest Taurus 1 nog 2 westrijden spelen, bij een slecht resultaat van Ewijk Grafstenen konden ze nog kampioen worden. Taurus verslikte zich in PJGU Osnabrugge waardoor Ewijk Grafstenen ondanks verlies tegen PJGU Schimmel kampioen werd.

In de B-poule waar Games4teams Woudenberg 7 en Ball & Babes/Robu beiden met 24 punten bovenaan stonden won Ball & Babes/Robu de onderlinge partij afgetekend en promoveert weer naar de A-poule.

Het team van de Gemeente Woudenberg werd eenvoudig kampioen in de C-poule en mag volgend jaar in de B-poule starten.

In de dames poule werd TZN kampioen met 34 van de 36 te behalen punten. Onderaan eindigde het nieuwe dames team van de PJGU Woudenberg. Toch overtrof dit team haar eigen verwachtingen door te eindigen met 6 punten waar 1 gewonnen set het doel was voor dit toernooi.

Met dit toernooi zwaaide het oude organisatieteam af en maakt het plaats voor een nieuw team dat weer vol enthousiasme gaat beginnen aan de organisatie van het 46ste toernooi volgend jaar.