Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Enig tijd geleden deden we hier een oproep voor het volgen van een scheidsrechterscursus in Barneveld en gelukkig gaven een aantal mensen daar oproep aan: Hendi de Greef, Astrid Muijs, Gemma van Veldhuizen – van Oostrom en Bertil van de Vliert wisten de cursus alle vier met succes af te ronden. Zij mogen nu ook 1e en 2e klasse teams fluiten. Fantastisch allemaal: we zijn heel blij met jullie! 

Hoe blij we ook zijn met deze 4 nieuwe scheidsrechters ‘op niveau’, de nood blijft hoog. Als we vooruitblikken op komend seizoen, zullen er waarschijnlijk meer teams (vanwege zowel promotie als degradatie) in de 1e klasse gaan spelen. Bij degraderende teams betekent dat, dat we geen gebruik meer kunnen maken van regioscheidsrechters (die in principe fluiten bij andere verenigingen, maar ook voor Woudenberg ingezet kunnen worden). Daardoor wordt de druk voor ons kleine clubje scheidsrechters op niveau weer een stuk hoger. 

Lijkt het jou dus leuk om teams van een hoger niveau te fluiten? Meld je dan bij Jorrit, scheidsrechter@volleybalwoudenberg.nl. Hij kan je ook meer vertellen over de mogelijke vergoedingen van scheidsrechtercursussen.