Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Startdag denk je misschien? Ja, we willen het seizoen heel graag samen starten op zaterdag 22 september. De Join Volleybal bus van de Nevobo komt met diverse ludieke volleybaloefeningen, zoals een smashmeter, duikmat en sponghoogtemeter. Daarnaast is er een fotograaf aanwezig om alle teams op de foto te zetten, is er een spelregelcafé en zijn er trainingen. Het exacte programma staat nog niet vast, maar we willen het concept programma toch alvast met jullie delen (let op, tijden kunnen nog wat afwijken).

12.00 uur Aanvang voor de jeugd (ABC) met ludieke training/spel in de zaal en aansluitend en spelregelcafé waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

13.15 uur Aanvang mini’s (zij hebben in de ochtend nog uitwedstrijden) zij zijn welkom met ouders! Idem als bij de jeugd en aansluitend een pannenkoeken buffet.

14.45 uur Aanvang senioren deel 1(recreanten + D3 en H3&4) Gezamenlijke ludieke training in de zaal en aansluitend een spelregecafé.

16.00 uur Aanvang senioren deel 2 (D1+2 en H1+2) Gezamenlijke ludieke training in de zaal en aansluitend een spelregecafé.

Afsluiting met een BBQ waar men zich voor op moet geven. Kosten van de BBQ zijn € 15 pp.

We houden jullie op de hoogte!