Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Hoewel de jaarwisseling nog even op zich laat wachten, kwam Vallei Accountants D1 op zaterdag 10 december al voor de laatste keer in actie.

Wat een feest om dan thuis in een sfeervol versierde Camp te mogen spelen tegen Aetos D5. De dames waren benieuwd wat deze tegenstander vanaf plaats 8 in het klassement teweeg zou brengen.

Al in de eerste set bleek dat een milde servicedruk en een nette pass voldoende waren om te imponeren met 25-15. Wellicht moest de tegenpartij na de barre, koude tocht vanuit Arnhem nog even opwarmen? Met het ontdooien van Aetos D5 werd het in de tweede set inderdaad nog spannend. Geheel eigen schuld, want de Woudenbergse dames stonden wel erg koeltjes te spelen zonder dat zij wisten te scoren. Een lange serviceserie van Fleur wist het vuur weer aan te wakkeren en ineens keek Aetos tegen een 2-0 achterstand aan die niet meer werd wegegeven (25-22).

Eenmaal op stoom besloten de dames in het geel de overige twee sets met meer overtuiging naar zich toe te trekken. En zo geschiedde: met 25-15 en 25-12 sloot Vallei Accountants Ds1 het jaar 2022 winnend af. Met een goed gevoel en 5 nieuwe punten op zak, werd het tijd om Woudenberg Ds2 naar een overwinning op Aetos toe te juichen.

Het werd een spannende wedstrijd waarin ook Ds2 met veel enthousiasme vanaf de bank en de tribune de eerste overwinning van dit seizoen af kon dwingen (28-26, 13-25, 25-14, 25-20). Na zo’n succesvol weekend blijft het wat stil tot de Kerstman weer richting Noordpool is vertrokken en 2023 met een knal is ingeluid.

Vallei Accountants Ds1 wenst haar trouwe thuispubliek alvast prettige feestdagen en veel vrolijk volleybalnieuws voor het nieuwe jaar!