Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Na een bevlogen seizoen met veel blessureleed en een zenuwslopende 0-4 kampioenswinst op TweeVV D3 in Ede, mocht op zaterdagmiddag 8 april dan eindelijk de champagne vloeien. In afwezigheid van de gewonnen schaal, werd de huldiging uitgesteld tot donderdagavond 13 april.

In de Camp werden Marjelle van Driel (nr. 1), Jasmijn Gründmann (nr. 2), Jennifer Wilbrink (nr. 3), Fleur Magielsen (nr. 5), Linda de Heer (nr. 6), Hendi de Greef (nr. 7), Martine de Greef (nr. 8), Belle Tempels (nr. 9), Carina den Ouden (nr. 10), Kim de Witte (nr. 11) en Merel Blokhuis (nr. 12) samen met trainersduo Heiko & Jeroen en betrokken sponsor Marfred de Leeuw toegesproken door voorzitter Jos van der Lee. Het team ging niet met lege handen naar huis: de dames werden verblijd met een bloemetje en een kampioensschaal bitterballen.

Goed gevuld en verwend door de vele felicitaties, werd op zaterdag 15 april de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld tegen Scylla D1. In een poging de opgedane kampioenskilo’s weer kwijt te raken, troefde de Woudenbergse volleybalploeg haar Wageningse opponent af met vier snelle setwinsten (10-25, 11-25, 13-25, 9-25) waarin het gedegen spel werd uitgebreid met nieuwe aanvalstechnieken. Het werd een kampioenwaardige afsluiting van seizoen 2022-2023.

Of Vallei Accountants Dames 1 zich naast kampioen ook promovendus mag noemen, moeten de promotie-degradatie-wedstrijden in Nijmegen uitwijzen. Op 29 april spelen de dames bij Pegasus een driekamp waarbij de beste twee teams worden beloond met een plekje in de prestigieuze promotieklasse. Komt u aanmoedigen?

Op volgnummer van links naar rechts en van boven naar beneden: Heiko Huijerman, Linda de heer, Carina den Ouden, Marjelle van Driel, Merel Blokhuis, Hendi de Greef, Marfred de Leeuw, Jasmijn Gründmann, Jennifer Wilbrink, Fleur Magielsen, Belle Tempels, Jeroen van Holland in afwezigheid van Martine de Greef en Kim de Witte.