Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Renswoude – Na een zonnige lentedag, betraden de volleybaldames van Woudenberg D2 afgelopen vrijdagavond het strijdtoneel van wat hun kampioenswedstrijd zou worden. In sporthal Hokhorst maakte coach Marcella de Kruif de opstelling bekend: Marjelle van Driel (Spelverdeler), Gemma van Veldhuizen (Diagonaal), Dimphany Hendriksen (Passer/loper), Lotte Oosterhout (Passer/loper), Angela van Elst (Midden), Anne Oosterhout (Midden) en Gerdine de Muinck (Midden) mochten gezamenlijk de punten gaan maken.

Ondanks het blessureleed, zorgden Sophie Broekema, Suzanne de Rooij en Tessa Piersma voor een optimale sfeer rondom het veld. Astrid Muijs, die niet fysiek bij de wedstrijd aanwezig kon zijn, juichde virtueel haar team naar de overwinning.

Met een aantal stevige servicereeksen en snoeiharde smashes mocht Woudenberg D2 zich al na drie sets kampioen noemen en dat ook nog eens heel vroeg in het seizoen! Naast het kampioenschap zijn de dames nu ook verzekerd van tweede klasse volleybal in seizoen 2019-2020.

Zaterdag 30 maart om 14.30u speelt D2 nog een leuke pot volleybal tegen Gemini D6 voor het thuispubliek. Komt u het kampioenschap en promotie met de dames vieren in De Camp? 

Uitslagen: 11-25; 17-25; 17-25; 12-25