Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Na twee weken welverdiende rust, troffen de dames van trainer/coach Dragan opnieuw TweeVV DS 4 op het volleybalveld. Suzanne, Dimphany, Anne, Lotte, Marjelle, Sophie, Astrid en Gemma moesten in een lege Camp geheel zelf voor de sfeer zorgen. Gelukkig waren daar onze trouwe supporters en Gerdine om ons naar de overwinning te juichen.

Met goede teambrede servicedruk, rake klappen en het probleemoplossende vermogen in het achterveld, was de eerste set zo gepiept (25-18). In de tweede set besloot TweeVV dat het tijd was om het servicekanon als verassingsaanval in te zetten. Helaas, voor hen had Dimphany aka “De Stofzuiger” zoveel zin om te volleyballen dat zij haar speelveld schoon van ballen wist te houden. In combinatie met lengte in de aanvalszone van Astrid en Suus werd de set gewonnen met 25-17. Set nummer drie was duidelijk de set van Anne en Sophie: met lange servicereeksen en snoeiharde aanvalspogingen wisten zij de tegenstander behoorlijk onder druk te zetten zodat er met 25-20 van speelveld kon worden gewisseld. Met een in rap tempo behaalde voorsprong in de vierde set, wilden de dames nog eens stunten door te laten zien dat ook aanvallers kunnen spelverdelen, en de spelverdeler soms een poging kan doen tot aanvallen.

Hoe dit afliep? Tja, het resulteerde in vijf nieuwe punten voor het puntentotaal wat goed is voor het behouden van de eerste plaats in het klassement. Aankomende week komen de Woudenbergse volleybalsters al op donderdag 17 januari in actie tegen SSS DS7 in Barneveld. Alle aanmoedigingen zijn van harte welkom!