Thuislocatie: Sporthal De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP, Woudenberg info@volleybalwoudenberg.nl

Volgende weekend starten de meesten van ons weer met de competitie; wat fijn om na al die tijd weer het veld op te mogen hè! 

Echter, dat kan niet op de wijze zoals we dat gewend zijn. Om ervoor te zorgen dat we niet binnen de kortste keren weer ‘teruggefloten’ worden en de competitie moeten staken, moeten we er met z’n allen op toezien dat de geldende regels vanuit het RIVM en de Nevobo opgevolgd worden. Hou jezelf aan deze regels, maar wijs ook teamgenoten, andere leden van de vereniging of publiek erop! 

We hebben een extra pagina op deze website aangemaakt, waarin je het geldende Coronaprotocol terug kunt vinden. Lees dit protocol echt even goed door!

Wees je tot slot bewust van het feit dat er in andere steden of dorpen misschien andere regels gelden dan bij ons; raadpleeg dus ook altijd de website van de tegenstander even voordat je een wedstrijd hebt. 

Wij vertrouwen erop dat iedereen deze regels op zal volgen en we er een mooi nieuw seizoen van kunnen maken met z’n allen. Succes allemaal!